Cioloş propune implicarea unor influenceri pentru încurajarea campaniei de vaccinare, precizând că politicul şi statul şi-au pierdut din credibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat că doreşte implicarea unor influenceri în campania de vaccinare anti-COVID-19, explicând că politicul nu mai are credibilitate în rândul cetăţenilor. Liderul a amintit faptul că Vlad Voiculescu vorbea de un proiect pe care îl avea de la începutul anului”, cu privire la campania de vaccinare, „cu argumente din partea oamenilor cu competenţe în acest domeniu”.

Liderul USR a explicat că susţine utilizarea certificatului verde pentru toate categoriile profesionale, inclusiv pentru mediul privat.  

„Susţinem o măsură care a fost aplicată cu succes în multe state membre UE încă din vară şi vedem rezultatele astăzi, chiar dacă gradul de răspândire al virusului e mare, numărul de morţi e mult, mult mai mic decât în România. Pare să fi fost o măsură eficientă care dă rezultate. (...) Vrem să aplicăm această măsură pentru acele categorii profesionale care intră în contact cu populaţia într-un fel sau altul. De aceea am propus această măsură şi pentru sectorul public, şi pentru sectorul privat. E vorba aici de sănătatea oamenilor”, a explicat Dacian Cioloş. 

Întrebat care ar fi soluţia pentru impulsionarea vaccinării, Dacian Cioloş a răspuns: „Aţi văzut şi măsuri de încurajare a vaccinării, de implicare a unor influenceri care ies din zona politicului pentru că am văzut politicul nu are, din păcate, credibilitate, şi statul în general şi-a pierdut mult din credibilitate. Vlad Voiculescu vorbea de un proiect pe care îl avea de la începutul anului de a lansa o adevărată campanie pentru susţinerea vaccinării, cu argumente care să vină din partea oamenilor cu competenţe în acest domeniu”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite