Cioloş: Avem partide care promit ajutor social, cum e PSD. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Ca să lucrezi la stat trebuie să ai pile

Cioloş: Avem partide care promit ajutor social, cum e PSD. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Ca să lucrezi la stat trebuie să ai pile

Dacian Cioloş. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Dacian Cioloş, cap de listă la europarlamentare pentru Alianţa 2020 USR-PLUS, a declarat că în România sunt zone sărace controlate de PSD, aceştia fiind ţinuţi captivi prin pomeni electorale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dacă începi să munceşti şi venitul nu e cu mult mai mare decât ajutorul social, atunci preferi să rămâi pe ajutor social. Avem partide specializate pe zone sărăce, cum e PSD. Promit ajutor social. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Oamenii sunt controlaţi să voteze într-o anumită direcţie“, a declarat Dacian Cioloş, într-un interviu dat la Adevărul Live. 
 
Capul de listă al Alianţei 2020 USR-PLUS a dat şi câteva exemple de judeţe problemă. „În România, locurile de muncă la stat sunt legate tot de partidele aflate la putere. Trebuie să ai pile. Asta mi-au spus oamenii pe stradă, în Teleorman, Vrancea şi Bacău“, a completat Dacian Cioloş. 
 
Liderul PLUS Dacian Cioloş a explicat, la Adevărul Live, ce relaţie are cu Klaus Iohannis, pe care l-a numit, zilele trecute, „un preşedinte fără soluţii“. Ce prevede reforma constituţională propusă de PLUS? Cum explică eşecul PNL la alegerile din 2016? În ce condiţii ar putea guverna coaliţia USR-PLUS alături de PNL? Cum comentează faptul că e un lider politic moale? cum se explică succesul PSD?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: