Cioloş: Avem partide care promit ajutor social, cum e PSD. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Ca să lucrezi la stat trebuie să ai pile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş. FOTO Eduard Enea
Dacian Cioloş. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Dacian Cioloş, cap de listă la europarlamentare pentru Alianţa 2020 USR-PLUS, a declarat că în România sunt zone sărace controlate de PSD, aceştia fiind ţinuţi captivi prin pomeni electorale.

„Dacă începi să munceşti şi venitul nu e cu mult mai mare decât ajutorul social, atunci preferi să rămâi pe ajutor social. Avem partide specializate pe zone sărăce, cum e PSD. Promit ajutor social. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Oamenii sunt controlaţi să voteze într-o anumită direcţie“, a declarat Dacian Cioloş, într-un interviu dat la Adevărul Live. 

Capul de listă al Alianţei 2020 USR-PLUS a dat şi câteva exemple de judeţe problemă. „În România, locurile de muncă la stat sunt legate tot de partidele aflate la putere. Trebuie să ai pile. Asta mi-au spus oamenii pe stradă, în Teleorman, Vrancea şi Bacău“, a completat Dacian Cioloş. 

Liderul PLUS Dacian Cioloş a explicat, la Adevărul Live, ce relaţie are cu Klaus Iohannis, pe care l-a numit, zilele trecute, „un preşedinte fără soluţii“. Ce prevede reforma constituţională propusă de PLUS? Cum explică eşecul PNL la alegerile din 2016? În ce condiţii ar putea guverna coaliţia USR-PLUS alături de PNL? Cum comentează faptul că e un lider politic moale? cum se explică succesul PSD?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite