Cioloş, către miniştri: Profitaţi de sărbători pentru a trage o linie şi a face o analiză a activităţii în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Dacian Cioloş le-a spus, miercuri, miniştrilor din Cabinet, să profite de zilele libere de Paşte pentru a trage o linie şi a face o analiză a modului în care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului şi până acum, el precizând că doreşte să discute cu aceştia despre următoarea etapă pe care Guvernul şi-o asumă, şi anume aceea a livrării de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-au lansat.

Premierul le-a transmis miniştrilor un mesaj, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

„Urez tuturor Sărbători Luminate şi fericite! Să profitaţi de această scurtă pauză, aşa cum v-am mai spus, şi pentru a trage o linie şi a face o analiză a modului în care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului şi până acum“, a spus premierul.

El a continuat: „A fost perioada în care v-am rugat să vă concentraţi pe pregătirea proiectelor pe care ni le-am asumat în acest mandat şi, după ce ne întoarcem din vacanţa de Paşte, am dori să avem o discuţie în care să ne concentrăm atenţia pe următoarea etapă pe care ne-o asumăm, şi anume aceea a livrării de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat”.

Dacian Cioloş le-a transmis miniştrilor că vrea ca, după Paşte, să aibă o discuţie despre etapa următoare a proiectelor începute. 

„După ce ne întoarcem din vacanţa de Paşte, am dori să avem o discuţie în care să ne concentrăm atenţia pe următoarea etapă pe care ne-o asumăm, şi anume aceea a livrării de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau să rămânem la stadiul de proiecte lansate şi să lăsăm impresia că doar lansăm idei fără să avem capacitatea de a livra rezultate”, a spus prim-ministrul. 

Dacian Cioloş le-a cerut miniştrilor să îşi facă ”propria analiză”, pe care să o prezinte după sărbători.

”Sigur, mă gândesc aici în primul rând la proiectul de reformă a administraţiei unde ceea ce vom face în lunile următoare trebuie să demonstreze un impact direct asupra cetăţenilor, asupra beneficiarilor acţiunii, activităţilor administraţiei publice, mă gândesc la proiectele de infrastructură, mă gândesc la domeniul sănătăţii, educaţiei şi o să trecem în revistă şi celelalte domenii, dar aici sunt câteva priorităţi pe care ni le-am asumat în aceste domenii şi aş vrea să începem să vorbim şi de rezultatele pe care le obţinem. Dar până atunci, sărbători fericite şi să ne vedem cu bine după Paşti!”, le-a mai spus premierul miniştrilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite