Cioloş dă lecţii de pe margine. „Aştept ca partidele să voteze moţiunea de cenzură şi să pună capăt acestei mascarade“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Ro+, Dacian Cioloş, formaţiune care încă nu există din punct de vedere juridic, le cere partidelor parlamentare să depună şi să voteze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Problema e că PSD are majoritate în Parlament, deci o moţiune de cenzură nu are nicio şansă să treacă în acest moment, la fel cum s-a întâmplat şi cu încercările precedente ale PNL de a da jos Guvernul.

„Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcţie perfect legal şi îndeplinind toate condiţiile prevăzute de procedură. Domnule Toader, puteţi abuza adevărul, pentru că fiecare fiinţă are liber arbitru, dar nu veţi putea murdări conştiinţa oamenilor cinstiţi din această ţară.Dacă această conştiinţă se mai reflectă măcar puţin în Parlamentul acestei ţări, atunci ar trebui să ne ofere un guvern demn de acest nume şi de această responsabilitate. Aştept, aşa cum cred că aşteaptă mulţi români disperaţi şi sătui de ipocrizii politice, ca partidele şi parlamentarii cărora le pasă de soarta ţării să pună capăt acestei mascarade, să depună şi să voteze moţiunea de cenzură“, a scris Cioloş pe Facebook. 

Comisia Europeană a reacţionat joi după anunţul făcut miercuri de ministrul Justiţiei de revocar a Procurorului General, afirmând că demararea acestei proceduri „produce îngrijorare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite