Cioloş, despre varianta Cîţu premier: Este o glumă. Din punctul nostru de vedere, acest subiect este încheiat deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş la votul pentru Guvernul USR din Parlament FOTO Mediafax
Dacian Cioloş la votul pentru Guvernul USR din Parlament FOTO Mediafax

Preşedintele USR consideră că varianta Florin Cîţu premier este "o glumă", menţionând că subiectul este "încheiat deja". În urma întâlnirii cu PNL, s-a convenit ca subiectul privind numele premierului să fie discutat „să vină mai încolo”, menţionează liderul USR.

„Asta este o glumă. Să încheiem acest subiect care din punctul nostru este încheiat deja”, a declarat Dacian Cioloş, la Digi24, fiind întrebat dacă ar accepta ca propunerea PNL pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu. 

„Am convenit să vină subiectul premierului mai încolo, noi am fost de acord să vină de la PNL”, a mai declarat liderul USR cu privire la negocierile cu liberalii. 

Dacian Cioloş cere PNL să decidă cât mai repede cu cine va guverna.

„Noi vrem să ştim cât mai repede ce decide PNL. Nu prea ştiu ce vor. Important e acum ca PNL să îşi asume o decizie foarte clară, ei ştiu care sunt aşteptările noastre”, a spus Cioloş acuzând PSD că „a aruncat în aer ţara, nu a rezolvat problemele până acum”. 

„Noi vom intra la negocieri după ce PNL va fi foarte clar că vrea refacrea Coaliţiei. O să îi lăsăm să discute cu PSD", a precizat şeful USR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite