Cioloş, întâlnire cu Macron la Sibiu: Ne-am concentrat asupra pregătirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Bogdan Dinca, Decât o Revistă
Foto: Bogdan Dinca, Decât o Revistă

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a avut joi o întâlnire cu preşedintele francez Emmanuel Macron, la Sibiu, în care a discutat despre formarea unui nou grup politic în viitorul Parlament European, porivit unei postări de pe contul de Facebook al liderului PLUS.

„O întâlnire excelentă cu preşedintele Emmanuel Macron, chiar de Ziua Europei. Continentul nostru are resurse nebănuite de a-şi scrie corect şi onest istoria în beneficiul tuturor cetăţenilor europeni. Iar noi, românii, avem bucuria şi ocazia de face parte dintr-un proiect istoric.

Discuţia s-a centrat pe Manifestul pentru Europa pe care l-am lansat ieri şi despre importanţa calibrării corecte în construcţia europeană. Am fost de acord că întărirea coeziunii între Est şi Vest este piatra de temelie a construcţiei Europei viitorului.

Ne-am concentrat asupra pregătirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament care va fi desenat în alegerile din 26 mai. Dragi români, viitorul este al nostru, pentru el merită să mergem la vot“, a scris Cioloş pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite