Cioloş: Să explice Dragnea de ce coaliţia PSD-ALDE a minţit fără scrupule oamenii. Ce scrisoare primea fostul premier în 2016 de la şeful PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea li Dacian Cioloş, pe vremea când erau nevoiţi să colaboreze. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea li Dacian Cioloş, pe vremea când erau nevoiţi să colaboreze. FOTO Inquam Photos

Fostul premier Dacian Cioloş a publicat, pe Facebook, scrisoarea pe care o primea de la Liviu Dragnea în septembrie 2016, în care şeful PSD îl chema pe acesta în parlament să explice „intenţia îngrijorătoare“ a guvernului de a plafona indemnizaţiile de creştere a copiilor. La un an de la această scrisoare, Guvernul Tudose intenţionează plafonarea acestei indemnizaţii la 1.800 de euro.

Dacian Cioloş subliniază în mesajul său că, „folosind aceeaşi măsura a PSD este, evident, momentul ca actualul premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizaţiile pentru creşterea copilului, cu taxele, cu bugetul ţării în general“.

Fostul premier are şi un mesaj în termeni mai duri pentru actuala coalişţie de guvernare. „Să explice de ce coaliţia PSD-ALDE a minţit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis şi au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile.Este în primul rând o datorie faţă de cei care i-au votat“, a mai spus Cioloş. 

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca indemnizaţiile pentru creşterea copiilor vor fi plafonate un maximum de 1800 euro pe luna, intenţie confirmată şi de liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, după ce PSD si PNL au eliminat plafonarea acestora în Parlament anul trecut. 

image
image
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite