Ciolos: Cu un entuziasm aproape sinucigaş, liderii coaliţiei de guvernare duc ţara într-o fundătură în politica externă

Ciolos: Cu un entuziasm aproape sinucigaş, liderii coaliţiei de guvernare duc ţara într-o fundătură în politica externă

Dacian Cioloş

Liderul Mişcării România Împreună (Ro+), Dacian Cioloş, critică disputa pe care Guvernul Dăncilă o întreţine cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema mutării ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu un entuziasm aproape sinucigaş, liderii coaliţiei de guvernare duc ţara într-o fundătură în politica externă. Certurile interne şi plata unor poliţe politice ne fac impredictibili şi neserioşi pentru partenerii noştri externi. Cei care pierdem suntem noi toţi“, a scris Dacian Cioloş pe Facebook, în contextul războiului dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă pe tema mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Iersualim.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă, pentru a discuta pe marginea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. La discuţii au mai participat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, şi vicepremierul Ana Birchall. Concluzia discuţiei: preşedintele a cerut Guvernului să nu încalce liniile roşii de la care decidenţii politici nu s-au abătut niciodată, indiferent de culoarea politică.

 

citeste totul despre: