Cioloş, despre veniturile sale: Trăiesc din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european

Cioloş, despre veniturile sale: Trăiesc din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european

Fostul pemier Dacian Cioloş. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat că în prezent trăieşte din banii pe care i-a pus deoparte atunci când era comisar european şi avea o indemnizaţie „consistentă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat la Digi FM din ce trăieşte azi, Dacian Cioloş a răspuns: ”Din rezervele pe care le-am acumulat din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european şi cât am avut un salariu consistent. (...) Am convenit cu soţia să folosim acum banii ăştia ca să pot să mă dedic fără să am genul acesta de constrângeri şi fără să fac compromisuri. Sigur că n-o să ţină la infinit, dar atâta timp cât ne ţin curelele”.
 
„Mi s-a dat o indemnizaţie o perioadă dar am avut şi restricţii şi n-am avut voie să lucrez în sectorul privat în companii sau cu companii sau pentru companii sau în interesul unor companii care au interferenţă cu agricultura şi cu politica agricolă”, a mai explicat Dacian Cioloş.
 
Fostul premier a mai spus a spus că şi soţia sa, care este tot inginer agro-economist, când a încercat să se angajeze în acest domeniu nu a putut din cauză că el era comisar european.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările