Cioloş, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: Absolut inacceptabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a reacţionat miercuri după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu. „Absolut inacceptabil”, a subliniat Cioloş, care a adăugat apoi că Alianţa USR-PLUS va decide în şedinţa de astăzi următorul pas.

„Modul în care a procedat Florin Cîţu, înaintând preşedintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianţei USR PLUS şi a Coaliţiei, este absolut inacceptabil”, a notat Dacian Cioloş pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.

Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

De altfel, liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, s-a declarat surprins de decizia premierului şi susţine că gestul lui Florin Cîţu reprezintă o agresiune în cadrul coaliţiei de guvernare. Deputatul a transmis că USR ia în calcul inclusiv varianta de a ieşi de la guvernare, urmând să se discute pe această temă în şedinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite