Cioloş, atac la Iohannis: Dacă pui în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îţi asumi responsabilitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Dacian Ciolos a lansat primul atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit „un preşedinte fără soluţii“. Alianţa USR PLUS şi-a lansat duminică la Timişoara candidaţii la europarlamentare.

”Preşedintele ţării trebuie să îşi asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca preşedinte, trebuie să îţi asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloş. ”Vrem un preşedinte implicat şi responsabil, un parlament care să răspundă voinţei poporului! Şi un guvern profesionist!”, a mai spus liderul PLUS.

Atacul vine la două zile după ce liberalii s-au delimitat de guvernul Cioloş. Liderul PNL a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloş „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi i-au dat voturile pentru învestitură.

„De obicei, propaganda PSD pune Guvernul Cioloş în spinarea noastră, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi, mai mult decât atât, vă readuc aminte că mâna dreaptă a lui Cioloş a fost Vasile Dâncu, un exponent de bază al PSD, iar PNL nu a avut niciun ministru, nu a avut niciun secretar de stat, nu a avut niciun reprezentant în prima linie şi în a doua linie”, a spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite