Ciolacu: Vom ieşi în Piaţa Victoriei. Românii nu vor mai suporta toată această batjocură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Marcel Ciolacu a ameninţat Guvernul cu un miting în Piaţa Victoriei, dacă Guvernul va face diferenţe între aleşii locali la rectificarea bugetară. În plus, preşedintele PSD critică şi PNRR-ul. El este de părere că "este exclus ca anul acesta să prindem vreun ban”. "Vom fi ruşinea Europei”, a spus Ciolacu luni seara la România TV.

"Vom vedea ce se va întâmpla şi la rectificare, sper că nu se vor face diferenţe între partidele din care sunt aleşii locali, iar dacă se vor face, sigur vom ieşi în Piaţa Victoriei. Veţi vedea că nu vor mai suporta românii toată această batjocură şi acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Cîţu ar trebui să cheme şi aleşii locali ai celui mai mare partid politic din România, care are şi cei mai mulţi primari”, a spus Marcel Ciolacu.

"Toate aceste angajamente europene ar trebui să se vadă în nivelul de trai. E exclus ca anul acesta să prindem vreun ban din PNRR, deja şi liderii coaliţiei anunţă asta. Vom fi ruşinea Europei, în ultimele cinci state cu PNRR aprobat. Sunt zeci de pagini de întrebări, sunt reforme aberante, dar nu se mai vorbeşte decât de congrese”, a adăugat preşedintele PSD.

Ciolacu: Ne prinde valul 4 cu 30% vaccinaţi. Acum Biserica e de vină

"Avem şi eşecul vaccinării. L-am auzit pe domnul Barna, noi suntem penultimul stat european, ne prinde valul 4 cu 30% vaccinaţi, iar acum cică Biserica e de vină, nu ei că nu sunt credibili şi nu au niciun plan. Nu au nicio reţinere, trec cu buldozerul peste noi, nu explică nimic, sunt peste 50 de miliarde împrumutate, nimeni nu ştie unde sunt, iar acum, cu această datorie imensă, totul va fi blocat. Veţi vedea că la anul va veni şi FMI, vor fi şi tăieri, normal. Ei se laudă cu creşterea economică, dar e normal, după descreşterea din pandemie. E o bătaie de joc, avem milioane de teste care nu mai sunt bune, că sunt raportate la altă tulpină. Este un jaf ca la Unifarm, vom merge la DNA pentru a cere să aflăm şi noi cât am stat în casă cine a furat şi cine s-a îmbogăţit”, a mai declarat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite