Ciolacu: Vom avea coronavirus. Nu ştiu dacă suntem pregătiţi

Ciolacu: Vom avea coronavirus. Nu ştiu dacă suntem pregătiţi

FOTO Inquam

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că era "o chestie de zile" până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România, "ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia".

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Nu ştiu dacă suntem pregătiţi", spune el, menţionând că femeia din Buzău în cazul căreia există suspiciuni a îngrijit în Italia o bătrână confirmată ulterior cu acest virus.
 
"Nu ştiu dacă suntem pregătiţi. Vom avea coronavirus. Era o chestie de zile, ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia. Îmi pare rău că s-a întâmplat tocmai la Buzău, oraşul meu", a spus Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.
 
El a afirmat că a vorbit cu colegii săi din Buzău.
 
"Doamna a îngrijit o bătrână care acum s-a depistat că ar avea coronavirus, deci suspiciunile sunt destul de ridicate. Au venit cu microbuz din Italia, au mai lăsat oameni pe traseu...", a adăugat el.
 
O femeie de 40 de ani care a venit din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată, duminică, la sosirea la Buzău, de o ambulanţă şi transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, unde va fi supusă unor investigaţii medicale
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: