Ciolacu: Vom avea coronavirus. Nu ştiu dacă suntem pregătiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că era "o chestie de zile" până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România, "ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia".

 „Nu ştiu dacă suntem pregătiţi", spune el, menţionând că femeia din Buzău în cazul căreia există suspiciuni a îngrijit în Italia o bătrână confirmată ulterior cu acest virus.

"Nu ştiu dacă suntem pregătiţi. Vom avea coronavirus. Era o chestie de zile, ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia. Îmi pare rău că s-a întâmplat tocmai la Buzău, oraşul meu", a spus Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

El a afirmat că a vorbit cu colegii săi din Buzău.

"Doamna a îngrijit o bătrână care acum s-a depistat că ar avea coronavirus, deci suspiciunile sunt destul de ridicate. Au venit cu microbuz din Italia, au mai lăsat oameni pe traseu...", a adăugat el.

O femeie de 40 de ani care a venit din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată, duminică, la sosirea la Buzău, de o ambulanţă şi transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, unde va fi supusă unor investigaţii medicale

Ponta: Iohannis ar trebui să-l pună pe Arafat prim-ministru, pe fondul pericolului coronavirusului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite