Ciolacu, pe urmele lui Dragnea: Cumpăraţi produse româneşti! Postaţi pe Facebook şi Instagram poze cu covoare şi pantofi româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Inquam Photos / Octav Ganea

În contextul problemelor economice cauzate de pandemia cu coronavirus, preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a postat joi un mesaj video pe Facebook în care le transmite românilor să cumpere din magazine doar produse româneşti. Acesta a amintit apoi şi de un plan întocmit de social-democraţi pentru agricultură, îndemnând Guvernul să îl pună în aplicare. „Vă invit să gândim româneşte”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat în deschiderea mesajului că pentru ca România să evite o criză economică ca urmare a coronavirus, nu doar guvernanţii trebuie să ia măsuri ci şi populaţia. „Dacă vrem să avem hrană, dacă vrem să avem locuri de muncă, dacă vrem să avem economime, ne trebuie un plan acum”, a adăugat liderul PSD.

Acesta le propune românilor ca atunci când merg în magazine să caute exclusiv produse făcute în România, într-o retorică asemănătoare cu cea a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Totodată, acesta le recomandă ca după ce cumpără respectivele produse, să le fotografieze şi să le posteze pe Facebook şi Instagram.

„Vă propun ca de fiecare dată când intraţi într-un magazin să căutaţi în primul rând produse româneşti. Produse lactate, legume sau fructe sau produse de igienă. Cumpăraţi în primul rând produse făcute în România. Mulţi dintre noi cumpărăm online. Căutaţi magazinele româneşti. Căutaţi haine făcute în România şi postaţi-le cu mândrie! Scrieţi pe Facebook! Puneţi poze pe Instagram cu haine româneşti, cu pantofi româneşti, cu covoare româneşti. Cu orice produs făcut în România. Mi-ar plăcea să văd reţelele sociale pline de români care au cumpărat produse româneşti. Este singura cale să ţinem economia noastră în viaţă. Să ne apărăm pe noi!”, a precizat Ciolacu.

Acesta din urmă a adăugat apoi că social-democraţii au întocmit un plan pentru agricultură pe care l-au înaintat Guvernului.

„Avem un plan pentru agricultura românească. Trebuie să rămânem unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa şi să avem mâncare românească. Îndemn Guvernul să îl aplice, să ia măsuri! Să trecem peste acest moment greu. Repet, avem acest plan pentru agricultura românească pentru fermierii români. Nu vrem nimic în schimb! Doar să fie pus în aplicare! Împreună cu Guvernul şi Parlamentul trebuie să organizăm întâlniri cu retailerii şi producătorii români pentru ca produsele româneşti să ajungă într-un număr cât mai mare pe rafturile marilor magazine. Prioritară rămâne salvarea a cât mai multor vieţi! Acum! Vă invit să gândim româneşte. Dacă fiecare dintre noi cumpără produse româneşti, putem salva economia”, a mai declarat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite