Ciolacu susţine că guvernul lui Cioloş nu trece de Parlament: „Când vorbeşti despre responsabilitate, dar o propui pe Mihăilă, e cinism fără margini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, consideră că propunerile lui Dacian Cioloş reprezintă "o ciornă de Guvern cu şanse zero să treacă prin Parlament". Criticile se îndreaptă în special către Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii, propusă pentru aceeaşi funcţie.

"O săptămână pierdută=2.000 de morţi: asta înseamnă ambiţia lui Cioloş de a propune o ciornă de Guvern cu şanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbeşti despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eşecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăţi de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie faţă de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schiţa ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insişti bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.

Alianţele politice se fac şi se desfac, economia se poate repara, dar vieţile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Dacian Cioloş va depune, luni, în Parlament, programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi pentru cabinetul monocolor. Ioana Mihailă este propusă pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite