Ciolacu îi sugerează lui Nicuşor Dan să-şi dea demisia din funcţia de primar general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos/ Ilona Andrei
Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos/ Ilona Andrei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, vineri, într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte, că Nicuşor Dan ar putea să ia în calcul demisia din funcţia de primar general al Capitalei, dacă nu este în stare să gestioneze diferitele crize apărute la nivelul administraţiei locale.

Marcel Ciolacu  a fost întrebat într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte cum răspunde solicitării primarului general Nicuşor Dan ca PSD să spună fie dacă susţine greva STB sau dacă îi retrage sprijinul politic liderul de sindicat.

„Mai e o opţiune: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan”, a fost răspunsul lui Marcel Ciolacu. Liderul PSD nu a mai făcut apoi comentatii. Pe de altă parte, Florin Cîţu a recomandat o discuţie cu Marcel Ciolacu, pentru a găsi o soluţie în ceea ce priveşte greva din Bucureşti, adică dacă prin intervenţie politică ar putea fi oprită. 

„Cer PSD să se pronunţe. Noi avem o grevă care paralizează Bucureştiul organizată de un consilier general PSD. Un om care şi-a câştigat mandatul pe lista PSD. Cer PSD să se pronunţe pe una din două opţiuni: fie susţine manifestaţia, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu care a organizat această grevă”, a afirmat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă. 

STB ia în calcul inclusiv concedieri ale şoferilor, dacă aceştia vor continua greva generală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite