Ciolacu: «Subsemnatul Orban» se autopropune iarăşi premier, o funcţie din care a plecat acum o săptămână de incompetent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu reacţionează la declaraţia făcută miercuri de Ludovic Orban şi îi transmite acestuia că nu mai merită să aibă nicio funcţie la conducerea statului român.

Marcel Ciolacu a declarat că iar „subsemnatul Orban” se autopropune premier, deşi a plecat acum o săptămână din această funcţie „de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei”. Liderul PSD a adăugat că singura soluţie e Alexandru Rafila la şefia Executivului, propunerea făcută de social-democraţi.

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraş! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăşi premier, o funcţie din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei. Nu, «subsemnatule Orban»! Tu nu mai poţi avea nicio funcţie în statul român. Nu o meriţi! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconştienţilor, continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Singura soluţie este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeţi-vă circul ridicol şi plecaţi odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook. 

Ludovic Orban a declarat miercuri, după şedinţa conducerii liberale, că mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coaliţii guvernamentale include două variante - Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedinte la Cameră sau Orban premier şi Cîţu preşedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat că votul dat în Biroul Permanent Naţional a fost un vot în unanimitate.

Liderul liberalilor a argumentat că într-o democraţie votul cetăţenilor e baza pentru orice negociere, PNL având o pondere de aproximativ 55% în cadrul acestei majorităţi parlamentare consideră legitim să desemneze candidat la funcţia de premier şi candidat la funcţia de preşedinte al uneia dintre Camere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite