Ciolacu, înainte de şedinţa conducerii PSD: „România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar. Să vedem cum se aşează lucrurile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciolacu a precizat că părerea sa este că „România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar, cu ce avem de-a face”.
Ciolacu a precizat că părerea sa este că „România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar, cu ce avem de-a face”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în opinia sa România nu va intra într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar şi nu a dorit să comenteze informaţiile neoficiale privind o posibilă desemnare a lui Nicolae Ciucă ca premier, din partea PNL şi nici dacă PSD ar susţine un astfel de Guvern.

„Urmează să avem o şedinţă de Birou Permanent Naţional”, a spus Marcel Ciolacu, la sosirea la sediul partidului, el precizând că PSD va veni cu o propunere clară după decizia conducerii şi după consultări. 

„Haideţi să vedem cum se aşează lucrurile şi să luăm în considerare perioada din acest moment”, a spus Ciolacu atunci când a fost întrebat dacă PSD va susţine un guvern minoritar.

El a fost întrebat şi despre varianta Nicolae Ciucă ca şi propunere de premier din partea PNL. „Nu îmi cereţi să comentez după informaţii”, a arătat el. 

Ciolacu a precizat că părerea sa este că „România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar, cu ce avem de-a face. Ştiţi că într-o zi, în România au fost mai multe decese decât în toată UE”, a mai spus el. 

Senatorul PNL Nicolae Ciucă, general în rezervă, va fi, cel mai probabil, varianta de premier pe care liberalii o vor propune miercuri, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, au declarat pentru News.ro surse din conducerea partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite