Ciolacu, după scandalul de la PNL Timiş: „Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Un partid de terchea-berchea, maţe-fripte cu foamea-n gât”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat dur scandalul din cadrul alegerilor PNL Timiş, spunând că Partidul Naţional Liberal a ajuns să facă alegeri „cu poliţia la uşă”.

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL - partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a spus Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Preşedintele PSD a mai transmis că „aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie!”.

 „În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară. Şi sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteţi decuplaţi de realitate”, a mai spus liderul social-democrat.

După ce conferinţa de alegeri pentru conducerea PNL Timiş, care fusese programată iniţial pentru data de 10 iulie 2021, a fost anulată în urma unor tensiuni între membrii partidului, cele două tabere formate în jurul candidaţilor la şefia filialei au iscat un nou scandal sâmbătă, 31 iulie, în cadrul unei noi încercări de a alege preşedintele.

Neînţelegerile din cadrul PNL Timişoara au început încă de când s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator nu vor putea pătrunde în incintă. Mai mulţi liberali care nu se regăseau pe convocator au forţat intrarea, ajungându-se la îmbrânceli în urma cărora a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază şi a forţelor de ordine din cadrul MAI.

Vezi şi: Circul continuă în PNL Timiş. A doua tură de alegeri cu îmbrânceli şi intervenţia Poliţiei FOTO VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite