Ciolacu, replică dură pentru Iohannis: Te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe Klaus Iohannis că a ales să abordeze tragedia de la Piatra Neamţ într-o cheie politică, în momentul în care a găsit PSD vinovat de ceea ce s-a întâmplat acolo.

„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul MORŢII! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD a prezentat mai multe date referitoare la Klaus Iohannis şi PNL: „Tu eşti de 6 ani preşedintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut... nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În şcolile închise??! Dai vina fără ruşine pe autorităţile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roşii, carantinate, sunt preponderent în judeţele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit şi mor oameni pentru că autorităţile tremura de frica ”şefului” de la Cotroceni! Nu ţi-e ruşine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eşec, Iohannis!”, a completat Ciolacu. 

Preşedintele PSD l-a atacat şi pentru faptul că liberalii au numit în funcţii, la rândul lor, persoane controversate: „Cine a pus Iohannis toţi cioclii, coafezele şi chelnerii cu şcoala vieţii la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul tău!! Au murit oameni, Iohannis, în aşteptarea unui pat la ATI în timp ce tu şi guvernul tău de incompetenţi minţiţi în fiecare zi că măriţi capacitatea! Fals! Tot autorităţile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-aţi dat un leu, în schimb îi arătaţi, cu nesimţire, cu degetul!

Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Eşti de 6 ani preşedintele României şi n-ai făcut nimic!”, a mai afirmat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite