Ciolacu reacţionează după declaraţiile lui Iohannis: O ţară nu se conduce la noroc, ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, după ce preşedintele Klaus Iohannis a făcut din nou declaraţii de presă de la Cotroceni, că „fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ţine loc de măsuri concrete”. „În sfârşit, preşedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul”, a transmis Ciolacu.

„În sfârşit, preşedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său! Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ţine loc de măsuri concrete. Nu poţi să stai doar cu ochii pe data alegerilor şi să priveşti de la Cotroceni cum totul se prăbuşeşte în jurul tău”, a transmis, marţi seară, Marcel Ciolacu, după conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Ciolacu a scris pe Facebook că viitorul nu depinde de noroc:

„Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. (...) O ţară nu se conduce la noroc! Vom lupta în continuare pentru siguranţa locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiţii în oameni, nu în păcănele”, a mai afirmat Ciolacu.

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, de ce nu este de acord cu amînarea alegerilor, Iohannis a afirmat:

„Să ne aşteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc şi se găseşte un vaccin viabil, atunci să ne aşteptăm la o îngrădire şi cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Mult mai bine este să ne bazăm pe noi, să purtăm mască, să păstrăm distanţa şi să ne ocupăm de igienă”.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite