Ciolacu a reacţionat în cazul jurnaliştilor bătuţi la Suceava: „Acesta este, azi, PNL. Marea Drujbă a lui Klaus Iohannis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. FOTO: Arhivă
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. FOTO: Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat după incidentul jurnaliştilor bătuţi la Suceava şi l-a acuzat pe ministru de Interne, Lucian Bode, că nu vede „ agresiunile tot mai violente ale celor care taie sistematic pădurile”.

În judeţul patronat de baronul liberal Flutur, mafia pădurilor terorizează oamenii şi acţionează ca un stat în stat! Infractorii au, probabil, garanţia că sunt protejaţi de la cel mai înalt nivel, şi dau în cap oricui îndrăzneşte să-i deranjeze. Iar colegul lui Flutur, ministrul Bode se face că nu vede agresiunile tot mai violente ale celor care taie sistematic pădurile ţării.

În guvernarea Cîţu, o gaşcă fără scrupule a ajuns la putere pentru a se îmbogăţi jefuind ţara, în vreme ce românii care caută dreptatea sunt seceraţi fără milă de interlopi. Acesta este, azi, PNL: Marea Drujbă a lui Klaus Iohannis”,a scris Ciolacu pe Facebook. 

Reacţia liderului PSD vine după ce jurnalistul Mihai Dragolea, care filma un documentar internaţional despre tăierile ilegale de păduri din România, a fost bătut crunt de circa 20 de indivizi într-o pădure de pe raza comunei Coşna (jud. Suceava). Echipamentul şi toate înregistrările i-au fost distruse. Alături de el se aflau un coleg şi activistul de mediu Tiberiu Bosutar, care îi ajuta să identifice dovezile crimelor forestiere din Bucovina. Atacul a fost sever, două dintre victime pierzându-şi cunoştinţa în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

Câţiva dintre atacatori au fost identificaţi şi duşi la Secţia 15 de Poliţie din Vatra Dornei. Avocaţii Greenpeace au intrat deja în legătură cu victimele conştiente şi le oferă asistenţă juridică de urgenţă. 

Citeşte şi: Tánczos Barna, după atacul asupra jurnaliştilor şi activistului de mediu: „Lucrurile au ajuns mult prea departe“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite