Ciolacu, către primarul Capitalei: Cel mai bine să îşi dea demisia. E depăşit total de această funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a răspuns acuzaţiilor lansate de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, potrivit căruia PSD că se află în spatele deciziei ANPC de a opri 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale STB. Liderul social-democraţilor afirmă că primarul este „depăşit” de funcţia pe care o are şi că cel mai bine ar fi să îşi depună demisia. „Scapă şi bucureştenii şi Nicuşor Dan de o tortură”, a afirmat liderul PSD.

„Cel mai bine să îşi dea demisia şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de o tortură, de a duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului, depăşit total de această funcţie şi de atribuţiile şi de calitatea lui”, a spus preşedintele PSD, după acuzaţiile lansate de Nicuşor Dan la adresa PSD şi a Gabrielei Firea. 

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a acuzat ANPC că urmează ordine politice ale fostului primar, Gabriela Firea şi că încearcă să blocheze transportul în comun. Actualul primar susţine că instituţia a devenit „noua bâtă a PSD în Bucureşti”, iar formaţiunea „vrea să se răzbune pe cei care nu ia-u votat”.

„Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe reţea? Asta vor Gabriela Firea şi prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureştenii se pot aştepta şi la aşa ceva de la subordonaţii plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruţători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”, a susţinut primarul într-o postare pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite