Ciolacu, după ce premierul a anunţat că România are cea mai rapidă revenire economică din istorie: „Cîţu se visează iar pe calul alb al creşterii economice!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu l-a criticat pe Florin Cîţu, după ce premierul a anunţat o revenire istorică a economiei în România. FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu l-a criticat pe Florin Cîţu, după ce premierul a anunţat o revenire istorică a economiei în România. FOTO: Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că „preţurile au luat-o razna în timp ce Cîţu se visează iar pe calul alb al creşterii economice”. După ce premierul a anunţat că ţara noastră are cea mai rapidă revenire economică din istorie, Ciolacu a contraatacat, spunând că „istorică este doar prăbuşirea galopantă a puterii de cumpărare a românilor”.

Social-democratul acuză că, deşi este clamată o creştere economică, facturile la energie, combustibilul, dar şi alimentele de bază s-au scumpit în ultima vreme. 

„Preţurile au luat-o razna în timp ce Cîţu se visează iar pe calul alb al creşterii economice! Istorică este doar prăbuşirea galopantă a puterii de cumpărare a românilor. Facturi la energie cu 17% mai mari, combustibil cu 9% mai scump şi preţuri până la cer la alimentele de bază. Plus o inflaţie de peste 3% care a făcut franjuri veniturile şi aşa îngheţate de premierul Cîţu. Asta e realitatea”, a scris Ciolacu marţi, pe Facebook.

Liderul PSD a conchis cu următorul mesaj: „Halal performanţă, Cîţu”.

Produsul Intern Brut al României a crescut, în termeni reali, în primul trimestru al anului cu 2,8%, faţă de trimestrul IV din 2020, iar faţă de acelaşi trimestru din anul 2020 a scăzut cu 0,2% pe seria brută şi nu a înregistrat nici o modificare pe seria ajustată sezonier, potrivit estimărilor "semnal" anunţate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Premierul Florin Cîţu a transmis, marţi dimineaţă, că România are cea mai rapidă revenire economică din istorie, ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite