Ciolacu: Nu există nicio diferenţă între Guvernul Orban şi Guvernul Dăscălescu din perioada ceauşistă

Ciolacu: Nu există nicio diferenţă între Guvernul Orban şi Guvernul Dăscălescu din perioada ceauşistă

Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu susţine că Executivul condus de Ludovic Orban guvernează  abuziv, după model ceauşist. Criticile liderului PSD vin în contextul în care Guvernul şi-a angajat răspunderea pe modificarea OUG 114.

Ştiri pe aceeaşi temă

„PSD a contestat azi la CCR atât pe formă, cât şi pe fond proiectul de modificare a OUG 114! Aşa cum am promis, sancţionăm acest nou derapaj al Guvernului. Angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului de modificare a OUG 114, în condiţiile în care acesta era şi pe ordinea de zi a Parlamentului, este un demers profund neconstituţional, întrucât Guvernul este obligat să lase legislativului dreptul de a se pronunţa asupra acestuia.

Doar că PNL şi domnul Orban vor să demonstreze în fiecare zi că, prin modul abuziv şi ilegal în care acţionează nu există nicio diferenţă între ei şi Guvernul Dăscălescu din perioada ceauşistă“, a scris Ciolacu pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: