Ciolacu: Nu suntem deranjaţi de traseism, cât de şantajul făcut pe primari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu - FOTO Eduard Enea
Marcel Ciolacu - FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că formaţiunea sa nu este deranjată de traseism pe cât este de „şantajul făcut pe primari”. Acesta a mai acuzat Guvernul că ar avea  bani special desemnaţi pentru mituirea primarilor.

Întrebat joi la finalul şedinţei conducerii centrale a PSD cum comentează declaraţia lui Klaus Iohannis de ieri cum că originea traseismului ar fi la PSD, Marcel Ciolacu a explicat că nu e deranjat de traseism.

„Întotdeauna când face ceva rău PNL-ul, de vină e PSD. Noi nu suntem deranjaţi de traseism cât suntem de şantajul făcut pe primari. Vom vedea cum se soluţionează dosarul de la DNA”, a explicat Marcel Ciolacu.

Anterior, acesta a acuzat Guvernul că în loc să îndrepte problemele din ţară, se foloseşte de bani pentru a mitui primari.

„Vom face un demers către Guvern, poate o să ne dea cele 2 mld. Am înţeles că o parte sunt pentru mită să nu treacă moţiunea de cenzură şi pentru primari. Poate găseşte prin acei bani şi să îndrepte problemele reale ale României”, a adăugat liderul PSD.

Totodată, liderul social-democraţilor a acuzat că sunt date telefoanele parlamentarilor PSD pentru a îi convinge să treacă la PNL sau să nu voteze moţiunea. Ciolacu a adăugat că până acum niciun preşedinte al vreunei filiale a PSD nu a anunţat că vreun ales al partidului şi-a schimbat orientarea politică. 

„Nu e niciun anunţ de la niciun preşedinte de organizaţie, că vreun parlamentar şi-a schimbat orientarea politică. Avem informaţii că parlamentarii PSD sunt deja sunt sunaţi de celebrul domn secretar de stat Costel Barbu care îii invită pe parlamentari să bea cafele. Îl anunţ că nu va reuşi pe ultima sută de metri să fure parlamentari de la PSD”, a completat Marcel Ciolacu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite