Ciolacu: „Noul“ om politic înseamnă un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban. Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că aceia care jignesc o femeie se descalifică, adăugând că "noul" om politic înseamnă "un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban". "Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică! Oricum pentru tine se termină totul duminică", susţine Ciolacu.

"Înjurătura groasă nu ţine loc de valori, proiecte şi soluţii! Şi nici nu va salva Bucureştiul! Atunci când jigneşti o femeie, te descalifici ca om", a scris, luni seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

El a adăugat că "noul” om politic înseamnă "un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban" şi că Nicuşor Dan trebuie să înţeleagă că alegerile sunt o competiţie politică.

"Dar dincolo de ea, trebuie să fim oameni! Aţi jignit o doamnă, aţi jignit copiii, aţi jignit pensionarii! Pe toată lumea! Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică! Oricum pentru tine se termină totul duminică", a afirmat Ciolacu.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui "uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”. El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale "să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a spus că "fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

"De fapt, lupta este în nişte oameni care cred în nişte valori şi acest uriaş aparat de propagandă, care acum se bazează pe bani şi înainte de baza pe alte tipuri de forţe. Luptă de valori în care eu vreau ca fetiţei mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Şi, din păcate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”, a declarat Nicuşor Dan la un eveniment care a avut loc în zona Teatrului Naţional Bucureşti unde a prezentat priorităţile programului Noul Bucureşti şi soluţiile pe care le propune pentru modernizarea Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite