Ciolacu: Este nepermis să transformi Cotroceniul în sediul de campanie pentru un anumit candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că este nepermis ca preşedintele Klaus Iohannis să transforme Palatul Cotroceni în sediul de campanie pentru un anumit candidat.

Marcel Ciolacu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Bistriţa-Năsăud, toate lucrurile trebuie să aibă un echilibru şi acesta este rolul preşedintelui într-un stat democratic.

“Nu poţi indiferent cât de mult îşi doreşti să iasă un anumit candidat este nepermis într-un stat european cum este România să transformi Cotroceniul în sediul de campanie pentru un anumit candidat. Toate lucrurile trebuie să aibă o măsură şi un echilibru, acesta este rolul preşedintelui într-un stat democratic. Sub nicio formă aceasta nu este România normală pe care preşedintele Iohannis a promis-o tuturor românilor, inclusiv nouă”, a afirmat Ciolacu.

El a menţionat că ar trebui invitaţi la Palatul Cotroceni toţi candidaţii la Primăria Capitalei pentru a-şi prezenta proiectele.

“Poate nu ar fi rău să facă o invitaţie la toţi candidaţii pentru Primăria generală să meargă la Cotroceni şi să îşi prezinte proiectele fiindcă eu sunt ferm convins Gabriela Firea are mai multe proiecte şi mai explicite şi nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era ieri la Cotroceni, ci poate la alte instituţii ale statului român. Am o singură întrebare clară pentru preşedintele României, dacă doreşte binele bucureştenilor şi doreşte să se implice în avizarea proiectelor pentru bucureşteni, de ce nu a invitat-o pe Gabriela Firea timp de patru ani cât timp a fost primul mandat al Gabrielei Firea la Primăria generală a Capitalei”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Iaşi, că Palatul Cotroceni s-a transformat în sediu de campanie. Liderul PSD l-a întrebat pe şeful statului de ce timp de 4 ani nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea la Cotroceni şi să fie interesat de problemele bucureştenilor.

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. Administraţia prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite