Ciolacu: Mihăilă trebuie retrasă de urgenţă. A veni la Sănătate cu unul dintre vinovaţi, în ziua cu peste 570 de morţi, reprezintă cea mai mare bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO PSD
Marcel Ciolacu FOTO PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, solicită USR retragerea Ioanei Mihăilă de pe lista propunerilor pentru formarea guvernului Cioloş înainte de audierea din Parlament, acuzând-o că „a ignorat avertizările” cu privire la „dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă”.

„Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgenţă, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloş şi USR mai au vreun dram de bun-simţ! NU poţi propune la Sănătate aceeaşi persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiştii din ţară, instituţii europene şi chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook. 

Preşedintele PSD este de părere că venirea Guvernului Cioloş în Parlament cu propunerea Ioanei Mihîilă pentru portofoliul de la Sănătate, „în ziua cu peste 570 de morţi” este „cea mai mare bătaie de joc”, argumentând că fostul ministru Ioana Mihăilă este „unul dintre marii vinovaţi pentru tragedia în care ne aflăm”. 

„Mandatul lui Mihăilă este cronica unui DOLIU NAŢIONAL: ZERO testare extinsă, ZERO achiziţii de medicamente anti-COVID şi, mai ales, ZERO resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei! A veni la Sănătate - în ziua cu peste 570 de morţi! - cu unul dintre marii vinovaţi pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor”, a mai completat liderul social-democrat.

Citeşte şi: Miniştrii propuşi de Cioloş sunt audiaţi de comisiile de specialitate. Dan Barna a primit aviz negativ LIVE TEXT

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite