Ciolacu, mesaj dur la adresa premierului: Cîţu, eşti un mincinos! Sunteţi de un an jumate la guvernare şi tot ce faceţi este să schelălăiţi că „PSD e de vină”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Shutterstock
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Shutterstock

Marcel Ciolacu l-a făcut mincinos pe Florin Cîţu, după ce premierul a declarat că pensiile nu vor creşte în 2021. Liderul PSD a transmis că atât premierul, cât şi coaliţia aflată la putere, au votat în decembrie programul de guvernare care prevedea creşterea pensiilor în acest an. „N-ai bani?! Nu mai furaţi. Nu mai angajaţi cohorte de chelneriţe şi miss-uri la stat!” a transmis social-democratul.

„Cîţu, eşti un mincinos! Ce încredere să mai aibă europenii să îţi dea pe mâna 30 de miliarde de euro, când tu îţi minţi cu neruşinare proprii cetăţeni.

1. PSD ţi-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi şi coaliţia voastră de ţepari şi incompetenţi v-aţi votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creşterea pensiilor în 2021!!!!

După mai puţin de două luni vii şi dai vina pe PSD că nu le mai poţi creşte, nefericitule! Cine te mai înţelege?!

2. Spui că vor creşte totuşi în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflatia medie 2.4-2.6% plus jumătate din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat adica 1- 1.4%).  Şi nici asta măcar nu se ştie când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viaţă, că şi tu ai părinţi, Cîţule! Lasă-i în pace, dacă nu eşti capabil să înţelegi că pensiile nu sunt pomană!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Făcând evident referire la cazul fostei chelneriţe angajate la Apele Române, Ciolacu i-a mai transmis premierului că dacă nu are bani pentru creşterea pensiilor, soluţia este să nu mai fure, să nu mai angajeze la stat oameni fără competenţă în domeniu, să nu mai facă angajări pe criterii politice şi a conchis spunând: „Nu mai fiţi prosti!”

„N-ai bani?! Nu mai furaţi. Nu mai angajaţi cohorte de chelneriţe şi miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibaţi prin toate consiliile de administraţie! Nu mai politizaţi! Nu mai inventati noi funcţii la stat, aşa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiţi proşti! Da, nu mai fiţi proşti!!! Sunteţi de un an jumate la guvernare şi tot ce faceţi este să schelălăiţi patetic că ”PSD e de vină”. ZERO soluţii!

Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi. Lăsaţi-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creştere economică, că poate creşte veniturile românilor, că poate susţine mediul de afaceri. Voi nu puteţi nimic. Plecaţi! Nu mai tăiaţi!” a mai spus social-democratul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite