Ciolacu, mesaj pentru Rareş Bogdan: „Există oameni politici care îşi doresc în viitor să fie câini de pază”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, i-a răspuns lui Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, care l-a atacat pe liderul social-democrat după discursul critic pe care acesta l-a avut în plenul Parlamentului la adresa liberalilor, chiar în momentul în care noul guvern a primit votul de încredere.

„Există oameni politici care vor să îşi asume anumite lucruri cu responsabilitate, să salveze o situaţie, cum trebuie cel puţin în zona sanitară, şi oameni politici care îşi doresc în viitor să fie câini de pază. Fiecare cu ce îşi doreşte. Eu îmi doresc un guvern eficient”, a declarat liderul PSD marţi, într-o emisiune la TVR1.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a atacat pe Marcel Ciolacu, după discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar în momentul în care noul guvern a primit votul de învestitură în Parlament. „Aroganţele nu au ce căuta într-o coaliţie”, a afirmat europarlamentarul, care a anunţat în că în mai 2023, când va avea loc rotaţia guvernamentală, va renunţa la funcţia actuală pentru a deveni ministru şi îi va monitoriza acţiunile liderului PSD, care atunci ar trebui să ocupe funcţia de premier, înlocuindu-l pe Nicolae Ciucă.

El a explicat că peste un an şi jumătate îşi va întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvernul României „să mă asigur că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie şi va respecta programul de guvernare al României”. 

„Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern. Şi nu doar eu, vor mai veni alţi doi colegi", a spus liberalul. 

Citeşte şi: Rareş Bogdan, despre Marcel Ciolacu: „Aroganţele nu au ce căuta într-o coaliţie. În 2023 voi veni ministru, să mă asigur că face ce promite”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite