Ciolacu o lansează pe Firea pentru prezidenţiale: E cel mai bun candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că cel mai bun candidat pentru alegerile prezidenţiale din 2024 este în prezent primarul Capitalei Gabriela Firea.

Ciolacu a recunoscut miercuri că se vede des cu liderul Pro România Victor Ponta şi că discută cu aceste despre o posibilă alianţă între cele două formaţiuni. 

„Am discuţii cu domnul Victor Ponta zilnice, câteodată bune, câteodată mai puţin bune. Nu au existat solicitări, vorbim principii”, a declarat liderul PSD.

Întrebat despre intenţia anunţată a lui Ponta de a candida la prezidenţialele din 2024, Ciolacu a precizat că „e unul dintre punctele pe care le discutăm. Domnul Ponta mi-a şi răspuns: «Eu am anunţat candidatura la prezidenţiale din funcţia de preşedinte al Pro România. Dacă vom face parte dintr-o alianţă, este decizia alianţei.» Şi este corect ceea ce a răspuns. În acest moment cred că cel mai bun candidat, din punctul de vedere al PSD, la această atât de înaltă funcţie de departe este doamna Gabriela Firea”, a afirmat Ciolacu.

Acesta a vorbit şi despre o posibilă alianţă cu ALDE după ce astăzi şase parlamentari ALDE s-au afiliat grupului PSD din Camera Deputaţilor. „Cred că e un pas important deja pentru o alianţă cu ALDE”, a adăugat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite