Ciolacu: La jumătatea lui august avem moţiunea de cenzură depusă. Guvernarea e interesată doar de furat şi de împărţit funcţii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat joi la finalul şedinţei CExN că la jumătatea lunii august PSD va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. „Un haos mai mare nici PSD nu ar putea face”, a precizat acesta. Mai departe Ciolacu a confirmat că social-democraţii planifică să organizeze Congresul Extraordinar pe 22 august şi că aşteaptă un răspuns de la Raed Arafat în acest sens.

Marcel Ciolacu: Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că Guvernul său a pierdut controlul total în gestionarea pandemiei şi a crizei economice. Acesta e rezultatul a unei guvernări interesate doar din alegeri, de furat şi de a împărţi funcţii publice. Avem un Guvern cu credibilitate zero. Un haos mai mare decât acum nu poate fi creat mai mult nici de PSD sau de opoziţie. De aceea am decis să depunem o moţiune de cenzură în luna august.

  • Îl aşteptăm pe Orban să spună dacă se pot organiza alegeri şi se pot deschide şcoli în siguranţă în luna septembrie.
  • Colegii au propus ca la jumătatea lunii august să avem moţiunea depusă. 
  • Pe Vasile Dîncu eu l-am propus pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. E normal într-un partid politic să fie opinii diferite. E normal şi în PSD. La vor au fost 48 de voturi pentru şi 1 împotrivă.
  • La sectorul 2 am validat candidatura domnului Onţanu, la Sectorul 3 e Aurelian Bădulescu. A fost o singură abţinere la domnul Bădulescu.
  • Azi am pornit procedurile interne pentru Congres. Zilele trecute am trimis o adresă către Raed Arafat şi aştept de la el să văd care sunt condiţiile pentru a putea fi organizat acest Congres pe 22 august.

VIDEO Facebook / PSD

Vezi şi: CEx cu suprize la PSD. Social-democraţii şi-au stabilit candidaţii la Sectoarele 2 şi 3. Acuzaţii grave la adresa oamenilor lui Orban din Guvern

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite