Ciolacu: „Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”

Ciolacu: „Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”

Marcel Ciolacu, FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunde criticilor preşedintelui Klaus Iohannis care a afirmat că este lesne de imaginat „catastrofa sanitară” în care ar fi ajuns România dacă ar fi fost guvernată de social-democraţi în perioada crizei sanitare provocate de virusul SARS-CoV-2: „Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că este singurul preşedinte al unui stat al UE care s-a transformat într-un purtător de cuvânt al unui partid în campanie electorală. Vreau să-i amintesc domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs total  în faţa întregii  Europe şi a lumii - că PSD-ul a dus Româna în UE şi în NATO şi a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creştere economică din UE. Guvernul său, condus de Orban, este cel mai incompetent şi corupt guvern după Revoluţie. Au dus şi ei pe locul 2 România în UE, dar la numărul de decese de COVID. (...) Îmi pare rău că în plină campanie, în loc să venim cu argumente (...) cu specialişti, care să inspire încredere românilor în perioada care va urma, noi venim cu astfel de ieşiri. Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.
 
Liderul social-democrat afirmă că, „în cel mai dificil moment al României”, şeful statului „împarte România în două”. Ciolacu  a criticat din nou închiderea şcolilor, arătând că „nici în perioadă de război” acestea nu au fost închise. 
 
„Nu au nicio logică. Nu au nicio coerenţă şi atunci nu-i rămâne decât să iasă şi să înjure PSD”, a adăugat preşedintele PSD.  
 
Ciolacu îi îndeamnă pe români „să îşi pună o mască, două” şi să meargă la vot. El a reafirmat că în unele instituţii publice se fac liste cu cei care doresc să primească vaccinul împotriva noului coronavirus. 
 
„Decât să păţesc o asemenea ruşine, să mă vaccinez eu înaintea mamei mele de 83 de ani mai bine fac COVID. (...) Asta este o abordare normală a unui stat? ”, a mai afirmat Ciolacu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările