Ciolacu, întrebat dacă ar putea forma o coaliţie de guvernare cu PNL fără premier PSD: De asta avem consultări. Vom merge cu propunere la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, înaintea întâlnirii cu PNL, că partidul pe care îl conduce va merge, conform Constiuţiei, cu propunerea de premier la Cotroceni.

„Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni, aşa este constituţional”, a anunţat preşedintele PSD. 

Liderul Social-democraţilor a mai declarat că nu au existat discuţii cu privire la funcţii între partidul pe care îl conduce şi conducerea liberalilor. „O să mergem cu programul de guvernare, o să mergem cu măsurile pe care considerăm noi că trebuiesc luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie şi românii, noi considerăm că s-au săturat de clasa politică fără să aibă nicio soluţie în acest moment. Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni. Aşa este constituţional. Cu funcţia de premier mergi la Cotroceni, la consultări. Nu am avut nicio discuţie despre nicio funcţie. Toate discuţii au fost pe măsurile care trebuie luate”. 

„Toate discuţiile au fost pe măsurile urgente care trebuie luate.Sunt ferm convins că şi eu şi Iohannis vom respecta constituţia, suntem obligaţi”, a mai declarat social-democratul. 

Întrebat dacă ar putea forma o Coaliţie de Guvernre cu PNL,  fără ca PSD să dea premierul, şeful social-democraţilor a răspuns: „De asta avem consultări”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite