Ciolacu, întrebat de ce pe listele PSD sunt persoane care nu cred în existenţa coronaviruslui: Parlamentul trebuie să reprezinte pe toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Mediafax/Alexandru Dobre
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Mediafax/Alexandru Dobre

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seară, la B1 TV, că pe listele partidului pentru alegerile parlamentare se regăsesc şi negaţionişti ai pandemiei de coronavirus pentru că forul legislativ „trebuie să reprezinte pe toată lumea” şi susţinând că, „dacă am gândi cu toţii la fel, ne-am plictisi”.

„Să ştiţi că Parlamentul trebuie să reprezinte pe toată lumea (…) Aşa este normal, nu divergenţele duc la progres? Dacă am gândi cu toţii la fel, nu cumva ne-am plictisi?”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat la B1 TV de ce pe listele PSD se regăsesc oameni precum Daniel Ghiţă sau Adrian Solomon,  care s-au remarcat prin punerea sub semnul întrebării a existenţei coronaviruslui.

Întrebat dacă această diversitate a opiniilor este bună cu toate că are loc îndemnarea la nerespectarea regulilor sanitare, preşedintele PSD a precizat: „Absolut! Lumea trebuie să… Sunt ferm convins că sunt zeci de mii de români care au părerea domnului Ghiţă. Adevărat, majoritatea au părerea domnului Rafila sau a domnului profesor Cercel. Dar toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem doar pe cei care gândesc ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greşită”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite