Ciolacu, după întâlnirea cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa: „Am văzut multă determinare”

Ciolacu, după întâlnirea cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa: „Am văzut multă determinare”

Natalia Gavriliţa şi Marcel Ciolacu au avut joi o întrevedere, în contextul unei vizite oficiale a premierului Republicii Moldova în România. FOTO: Facebook

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD, a avut o întrevedere joi cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa. Cu acest prilej, social-democratul a transmis că a văzut „multă determinare“ pentru implementarea programului reformator promovat de Maia Sandu.

Marcel Ciolacu a precizat că determinarea pe care a văzut-o la prim-ministrul Nataliei Gavriliţă i-a oferit speranţa că Republica Moldova va avansa „consistent” în susţinerea agendei europene.

„Astăzi am avut o întâlnire foarte plăcută cu premierul Republicii Moldova, doamna Natalia Gavriliţă. Am văzut multă determinare din partea doamnei prim-ministru pentru implementarea programului reformator promovat de Preşedintele Maia Sandu. Acest lucru ne dă speranţă că Republica Moldova va avansa consistent în ceea ce priveşte susţinerea agendei europene!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Şi prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit joi cu Natalia Gavriliţa şi a transmis că România este primul partener comercial al Republicii Moldova, îşi doreşte consolidarea investiţiilor româneşti, iar pentru aceasta va fi nevoie de îmbunătăţirea mediului de afaceri din această ţară, pentru a fi mai atractiv pentru investitorii români şi nu numai.

Citeşte şi: Întrevedere între premierul României şi cel al Republicii Moldova. Ce au discutat Ciucă şi Natalia Gavriliţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările