Ciolacu: „I-am propus lui Tăriceanu să candideze pe listele PSD la parlamentare. A spus că e incorect“. PSD merge singur la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu Foto MEDIAFAX Alexandru Dobre
Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu Foto MEDIAFAX Alexandru Dobre

Consiliului Politic Naţional al PSD (fostul CEX) a stabilit, în şedinţa de marţi, că partidul nu va face alianţei cu nicio altă formaţiune politică la alegerile parlamentare din 6 decembrie. ”Adevărul” a scris ieri în exclusivitate că PSD va merge singur la alegerile legislative. Marcel Ciolacu i-a oferit un loc eligibil lui Călin Popescu Tăriceanu pe listele PSD, însă liderul ALDE a refuzat. Deocamdată.

”Am discutat cu domnul Tăriceanu. Eu nu o să fac greşelile pe care le-au făcut alţi lideri. Prefer să discut instituţional cu preşedintele partidului, şi nu parlamentari la bucată, cum face domul Orban. I-am făcut propunerea domnuluI Tăriceanu de a veni pe listele PSD. Dânsul mi-a spus că e incorect să vină pe listele PSD”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat dacă liderul ALDE Călin Popescu Triceanu, va candida pe listele PSD la parlamentare. 

”Adevărul” a scris ieri PSD nu va face alianţă cu ALDE, PPUSL sau ProRomânia la alegerile parlamentare din decembrie. Însă pe listele PSD vor candida, la bucată, membri ALDE şi PPUSL. Călin Popescu Tăriceanu e în discuţii avansate cu Marcel Ciolacu, în timp ce Dan Voiculescu, patronul Antena 3, cere mai multe locuri eligibile în schimbul susţinerii mediatice, susţin sursele citate.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu respinge ideea de a candida pe listele PSD. Acesta subliniază că „cine îşi freacă lăbuţele că scapă de noi trebuie să-şi pună pofta în cui”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite