Ciolacu, către guvernanţi: „Renunţaţi la restricţiile fără logică. Voi sunteţi primii care nu respectaţi regulile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le cere guvernanţilor să renunţe la noile restricţii şi susţine că acestea fac oamenilor „mai mult rău decât bine”. Social-democratul transmite că pentru a putea avea o discuţie pe tema pandemiei, Guvernul ar trebui să renunţe înainte la aceste măsuri „aberante”. Totodată, Ciolacu propune o serie de măsuri pe care Guvernul ar trebui să le ia în considerare.

„Retrageţi măsurile aberante, testaţi pentru normalitate! Renunţaţi la restricţiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiţia obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluţii eficiente, voi ştiţi doar să provocaţi haos şi tensiune socială!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă renunţarea la noile restricţii şi testarea populaţiei, alte măsuri cerute de liderul PSD sunt deducerea din impozit a costului testelor rapide achiziţionate de orice companie din ţară pentru testarea regulată a angajaţilor, redeschiderea restaurantelor, teatrelor sau muzeelor, iar cei care merg în aceste locuri să intre doar după test rapid negativ. În plus, acestor instituţii ar fi necesar să li se deconteze costurile cu testarea, susţine Ciolacu.

Nu în ultimul rând, o altă măsură cerută de liderul PSD este testarea prin sondaj a profesorilor şi a elevilor suspecţi sau contacţii lor pentru a păstra şcolile deschise şi în cazul apariţiei unor infectări în sălile de clasă.

„Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă aţi avea un dram de raţiune! Înainte, însă, anulaţi aceste restricţii care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Şi, mai presus de orice, încetaţi să-i mai jigniţi şi ameninţaţi pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteţi primii care nu respectaţi regulile elementare anti-COVID”, a conchis liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite