Ciolacu: Avem un guvern, avem un preşedinte ales, avem un Parlament, anul viitor urmează alegeri, care este logica anticipatelor?

Ciolacu: Avem un guvern, avem un preşedinte ales, avem un Parlament, anul viitor urmează alegeri, care este logica anticipatelor?

Inquam Photos / George Calin

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că alegerile anticipate se fac atunci când este o criză, iar în prezent în România există guvern, preşedinte, Parlament. "Anticipate se fac când nu se poate crea o majoritate care să dea un guvern. Unde este criza în România? Nu poţi să faci anticipate pentru că, într-un anumit moment, un anumit partid stă mai bine în anumite sondaje", consideră el.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Anticipate sunt când există o criză. Mă uit că avem un guvern, avem un preşedinte ales, avem un Parlament, anul viitor urmează alegeri, care este logica anticipatelor? Anticipate se fac când nu se poate crea o majoritate care să dea un guvern. Unde este criza în România? Nu poţi să faci anticipate pentru că, într-un anumit moment, un anumit partid stă mai bine în anumite sondaje”, a spus Ciolacu.
 
Acesta a spus că, în opinia sa, voturile de la alegerile prezidenţiale atât la PSD, cât şi la PNL nu se vor regăsi în conturile partidelor la următoarele alegeri. 
 
Ciolacu a catalogat alegerile anticipate drept "o temă falsă care nu are niciun corespondent în primul rând constituţional".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: