Ciolacu, despre tensiunile din rândul Puterii: Nu vorbim de o rupere a Coaliţiei. Trebuie să fim atenţi la anumite declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolaci FOTO Arhivă
Preşedintele PSD, Marcel Ciolaci FOTO Arhivă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a criticat pe partenerii de guvernare care nu sunt de acord cu impunerea unei taxe de solidaritate. Social-democratul a punctat că toate forţele trebuie să se pună la masă pentru discuţii, dar încă nu se pune problema ruperii Coaliţiei.

„Nu vorbim de o rupere a Coaliţiei. Trebuie să fim atenţi la anumite declaraţii, Trebuie să ne reaşezăm la masă (...) Nu vreau să mut discuţiile pe anumiţi miniştri. Toţi suntem trecători în funcţii”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD l-a criticat mai ales pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre care a spus că nu mai beneficiază de încrederea sa, dar că nu este în responsabilitatea modul cum trebuie discutat cu demnitarul. 

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre necesitatea găsirii unei soluţii pentru preţul la carburant. „E evident că trebuie o plafonare clară a preţului la carburant. Nu se poate să avem reacţie, cum e Consiliul Concurenţei, după cinci ani sau trei ani de zile”, a completat liderul PSD.

Ciolacu a explicat şi de ce PSD insistă pentru impunerea unei taxe de solidaritate, care să direcţioneze o parte dintre venituri spre educaţie şi sănătate şi a trimis săgeţi către partenerii de guvernare, despre care a spus că au avut două guvernări dezastruoase. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite