Ciolacu, despre presupuse presiuni asupra primarilor PSD pentru a părăsi partidul: Am depus plângere penală la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză ceea ce a numit „cel mai mârşav atac din ultimii 30 de ani de democraţie din România”, respectiv presupusa exercitare a unor presiuni asupra unor primari ai PSD pentru ca aceştia să plece din partid. În acest context, Ciolacu susţine că, în calitate de preşedinte al PSD, a depus la DNA o plângere penală inclusiv pe numele miniştrilor Costel Alexe şi Ion Ştefan.

Întrebat sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, care au fost demersurile întreprinse de PSD după ce mai mulţi primari aleşi sub sigla partidului ar fi declarat, sub protecţia  anonimatului, că au fost şantajaţi să plece din partid şi să treacă la PNL, Marcel Ciolacu a anunţat că a depus plângere penală la DNA. 

„Avem depusă sub semnătura mea, ca preşedinte al PSD,  plângere penală la DNA. Aşteptăm ca Justiţia să-şi facă datoria. Oricum,  a fost cel mai mârşav atac din ultimii 30 de ani de democraţie din România. Nimeni, niciodată nu a şantajat primarii cu dosare penale cum au încercat să-i cumpere şi s-a văzut şi la moţiunea de cenzură că pe urmă, imediat de la primari s-au mutat către parlamentari”, a răspuns Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD a explicat că plângerea penală a fost depusă „nominal, faţă de trei membri ai PNL” printre care şi Costel Alexe şi Ion Ştefan, membri ai cabinetului condus de Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite