Ciolacu, despre negocierile cu PNL: Astăzi facem echipele care să înceapă uniformizarea celor două programe de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că PSD şi PNL se vor întâlni şi cu UDMR şi grupul minorităţilor naţionale din Parlament. Potrivit şefului de partid, astăzi se vor face echipele pentru a începe lucrul asupra programului de guvernare.

„Astăzi se va face echipa care să inceapa sa uniformizeze cele două programe de guvernare. Dar va fi o intalnire şi cu UDMR şi minorităţi”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat ce face PSD în cazul în care PNL nu va renunţa la funcţia de premier şi nici la portofoliul Finanţelor în cadrul negocierilor, social-democratul a răspuns: „Să respectăm ponderile parlamentare, fiindcă nu există niciunde in lume o altă măsura”. 

Potrivit şefului de partid, în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei, „se va crea un dialog intre partide pentru modificarea Constituţiei. Nu ţine de coalitia de guvernare” şi nu este o prioritate pentru români în momentul de faţă. 

PNL şi PSD vor începe oficial negocierile pentru formarea unui nou Guvern, marţi, de la ora 13.00, la Parlament, potrivit unor surse politice.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite