Ciolacu, despre întâlnirea lui Nicuşor Dan cu Iohannis: La Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Timp de 4 ani nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a declarat că Palatul Cotroceni s-a transformat în sediu de campanie, întrebat despre întâlnirea între Nicuşor Dan şi Klaus Iohannis. Liderul PSD l-a întrebat pe şeful statului de ce timp de 4 ani nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea la Cotroceni şi să fie interesat de problemele bucureştenilor.

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această oborabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o. Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă la Spitalul mobil Leţcani din judeţul Iaşi care crede că este scopul vizitei lui Nicuşor Dan la Palatul Cotroceni.

Premierul Ludovic Orban şi candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. 

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite