Ciolacu, despre angajarea nepoatei la ICR: A terminat facultatea cu 10. E artistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolac a explicat într-un interviu la Digi24 modul în care nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român, fără concurs. Acesta a precizat că nepoata sa a terminat Regia cu nota 10. „Să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi altfel de numiri”, a subliniat Ciolacu.

„Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport şi nici manager de spital. Înafară că e nepoata mea, a terminat regia cu nota 10. Vă puteţi interesa şi cred că o zonă cum e ICR-ul e tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. E o artistă. Nu îl cunosc pe vicepreşedntele ICR şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul. Să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi altfel de numiri”, a declarat Marcel Ciolacu într-un interviu la Digi24.

Explicaţia liderului PSD vine după ce Europa Liberă a scris în urmă cu câteva zile cum nepoata acestuia a fost angajată, fără concurs, la ICR. Potrivit declaraţiei de avere din 2018, Andreea Ciolacu a lucrat la Ministerul Culturii şi a mai fost consilier la Senat. Andreea Ciolacu a mai realizat în 2018 venituri în calitate de secretar la S.C. Alcom SRL Buzău, deţinută de Marcel Ciolacu împreună cu fratele său şi soţia.

În acelaşi interviu, Ciolacu a afirmat că în interiorul partidului există persoane „pe care eu nu le mai văd în acese momente în linia întâi, a doua sau chiar a treia”. Cu toate astea, acesta s-a ferit să spună despre cine este vorba.

„Am depăşit multe gogoşi umflate. De exemplu modificarea codurilor penale. Nu au fost modificate Codurile Penale. Sau modificarea legilor Justiţiei ca să scape domnul Liviu Dragnea de închisoare. Domnul Dragnea e în închisoare. Anumite percepţii au fost luate ca şi adevăruri. Între timp lumea s-a lămurit care e adevărul şi care sunt adevărul. Nu reneg trecutul. Există anumite persoane pe care eu nu le mai văd în acest moment în linia întâi, a doua sau chiar a treia a PSD. Va fi suficient să vedeţi echipa cu care mă prezint la Congres ca să vă daţi seama de cine este vorba”, a mai relatat liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite