Ciolacu: „Depunem moţiune de cenzură şi vă spun că va trece”. Pe cine se bazează PSD

Ciolacu: „Depunem moţiune de cenzură şi vă spun că va trece”. Pe cine se bazează PSD

Marcel Ciolacu - FOTO Eduard Enea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că partidul său va depune o moţiune de cenzură după ce premierul Ludovic Orban a afirmat că Guvernul îşi asumă răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. „Vă spun că va trece această moţiune”, a adăugat Ciolacu,

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciolacu a dezvăluit că PSD se bazează pe ajutorul grupului UDMR.
 
„Au venit cu asumare se pare şi pe două tururi. Să vă spun ce o să facem noi. O să depunem o moţiune de cenzură împreună cu primii parteneri, cu grupul UDMR, şi vă spun că va trece această moţiune de cenzură”, a declarat joi Marcel Ciolacu la Conferinţa de alegeri a PSD Olt
 
 
Context: Marcel Vela, ministrul de Interne, a venit cu un proiect de lege privind revenirea alegerii primarilor în două tururi. „PNL susţine alegerea primarilor cu jumătate plus unul din voturi. În urmă cu doi ani de zile am depus un proiect de lege pentru a transpune această dorinţă a oamenilor”, a declarat Orban.

„Proiectul de lege a fost parcat neregulamentar la o defunctă Comisie de cod electoral pentru a împiedica dezbaterea şi adoptarea proiectului de plenul Camerei. Ca atare, evident în discuţiile cu domnul ministru şi alţi colegi, am luat decizia de a ne angaja răspunderea pe proiectul privind primarii în două tururi”, a mai spus Orban.

Nu în ultimul rând, premierul a subliniat că Guvenrul face „ce-şi doresc oamenii”.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: