Ciolacu, după demiterea directorului Băncii Naţionale de Gene: PNL face orice pentru a alunga oamenii valoroşi şi oneşti

Ciolacu, după demiterea directorului Băncii Naţionale de Gene: PNL face orice pentru a alunga oamenii valoroşi şi oneşti

Marcel Ciolacu                                                                                FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că sunt puţini oamenii valoroşi şi oneşti, care sunt dispuşi să îşi închine întreaga viaţă binelui public, iar PNL „face acum orice pentru a-i alunga”, referindu-se la demiterea directorului Băncii Naţionale de Gene.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pot să înţeleg frustrarea şi ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică”, a scris, vineri, pe Facebook, Ciolacu.

„Sunt puţini oamenii valoroşi şi oneşti, care sunt dispuşi să îşi închine întreaga viaţă binelui public. Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! În loc să le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua să construiască pentru România... Aşa cum vor să scape de Raed Arafat şi de SMURD, aceşti amatori incompetenţi tocmai l-au dat afară pe cel mai bun specialist pe care România îl avea în domeniul cercetării genetice vegetale”, a mai scris Ciolacu. 

Acesta afirmă că fostul director al Băncii Naţionale de Gene, Costel Vânătoru, ”era inima unui proiect născut cu foarte multe eforturi şi muncă prin care se dorea reintroducerea seminţelor româneşti în agricultură şi protejarea a zeci de mii de soiuri autohtone”.

„Nu a contat că este doctor în horticultură şi un profesionist desăvârşit, care şi-a dedicat întreaga viaţă cercetării. L-au dat afară de la conducerea Băncii Naţionale de Gene de la Buzău fără nicio explicaţie sau preaviz. Mare ruşine!”, a mai scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a precizat că înţelege ura şi frustrarea liberalilor.

„Pot să înţeleg frustrarea şi ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică. Fiecare zi cu aceşti amatori iresponsabili înseamnă un dezastru mai mare pentru România. Trebuie împreună să îi oprim!”, a mai scris preşedintele Camerei Deputaţilor.

Directorul Băncii Naţionale de Gene, cercetătorul Costel Vânătoru, a fost demis vineri de Ministrul Agriculturii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările