Ciolacu: „Deja întindem prea mult răbdarea românilor. Liderii politici trebuie să ia o decizie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO: Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut apel la toţi liderii politici pentru deblocarea crizei guvernamentale. Totodată, Ciolacu a transmis că politicienii „trebuie să facă un pas înapoi”, motiv pentru care a anunţat că Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, va avea mai multe întâlniri cu oamenii afectaţi de pandemie şi de criza energetică pentru a vedea ce măsuri ar trebui adoptate.

„Aşa cum am promis, oamenii politici o să facă un pas înapoi. Sub coordonarea domnului doctor Alexandru Rafila vor avea loc mai multe consultări cu partenerii sociali afectaţi de pandemie şi de criza energetică. Să vedem măsurile pe care trebuie să le luăm urgent”, a declarat Marcel Ciolacu joi, la sediul partidului.

În ceea ce priveşte criza guvernamentală, preşedintele PSD le-a cerut liderilor politici să ia o decizie pentru că „deja întindem prea mult răbdarea românilor”.

„Fac un apel la toţi liderii politici cu reprezentare parlamentară, deja întindem prea mult răbdarea românilor şi este cazul să ia o decizie. Întotdeauna cea mai proastă decizie este când nu iei o decizie. Am în continuare discuţii cu premierul desemnat. (...) Prima propunere a PSD a fost să venim cu un guvern de specialişti până la alegerile anticipate”, a mai spus Ciolacu. 

Întrebat dacă social-democraţii ar fi de acord cu Nicolae Ciucă, premierul desemnat, în fruntea unui Guvern tehnocrat, Ciolacu a răspuns: „Este o posibilitate şi nu trebuie exclusă”.

Despre intrarea PSD la guvernare, Ciolacu a subliniat că ia în calcul „tot ce este serios pentru deblocarea crizei”. „Răbdarea românilor începe să ia sfârşit şi liderii politici trebuie să ia decizii”, a mai completat liderul PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite